Over ons

BIKE STUDIO PEDAL

DE SPECIALIST IN CUSTOM BUILD BIKES, FIETSONDERDELEN EN PROFESSIONELE ONDERHOUDSSERVICE VOOR JOUW FIETS.

Over Bike Studio Pedal.

Uit liefde voor de fiets is Bike Studio Pedal ontstaan. Van kinds af aan zit ik op de fiets of motor. Het geeft mij vrijheid, een kick en ontspanning. Naast de fiets doe ik niets liever dan over fietsen praten, herkenbaar?

Bike studio Pedal is de plek waar je een mooie nieuw of tweedehands racefiets, mountainbike en onderdelen koopt. Daanaast kan je bij mij terecht om je fiets professioneel te laten onderhouden en/of weer terug te brengen naar fabrieksnieuw. Ik beschouw iedere fiets die ik onder handen neem als de mijne. Ik ben op afspraak open, zodat ik alle aandacht heb om de mooiste pareltjes te zoeken en met aandacht kan werken aan jouw (droom)fiets.

Meer dan 200 klanten gingen je al voor met een waardering van 4.9!

Jouw droomfiets wordt werkelijkheid

Door alle connecties, inruil en de continue zoektocht naar pareltjes biedt ik nieuwe en gebruikte fietsen tegen scherpe prijzen aan. Net die droomfiets met carbon onderdelen en/of elektronisch schakelen alles is mogelijk. Ben je opzoek naar iets specifieks laat het mij weten en wellicht kan ik je verder helpen! Kijk eens bij mijn aanbod onder shop.

Check ook de Instagram pagina van Bike Studio Pedal.

Professioneel onderhoud

Je kunt bij Bike Studio Pedal ook terecht voor onderhoud of een onderhoudsbeurt. Alles wordt grondig geïnspecteerd en samen maken we een plan. Mocht er tijdens het onderhoud meer zaken vervangen of onderhouden worden dan gebeurt dit in overleg! Je fiets weer fabrieksnieuw maken kan ook, hierbij wordt er altijd een prijsopgave op maat gemaakt.  

De beste onderdelen

Doordat ik een echte materiaalfreak ben weet ik precies welk onderdeel je fiets een upgrade geeft. Ben je opzoek naar bijvoorbeeld een mooie set carbon wielen of andere groepset, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Ik biedt meerdere onderdelen aan nieuw of gebruikt. Zo is er voor ieder budget een upgrade!